Kom lessen bij autorijschool Jacob

Beginnen met je autorijlessen

Door de invoering van 2toDrive mag je als je al 16,5 jaar oud bent gaan beginnen met het volgen van je rijlessen in Amsterdam. Je theorie mag je zelfs al halen vanaf je 16e. Wanneer je 17 wordt mag je je praktijkexamen doen. Wanneer je geslaagd bent voor je rijbewijs, mag je tot je 18e verjaardag rijden onder begeleiding van een zelf gekozen coach. Je mag maximaal 5 coaches inschrijven. De coaches moeten wel voldoen aan een aantal voorwaarden. Wil je de voorwaarden lezen dan kan je deze vinden op de website van 2todrive. Wil je meer informatie over 2todrive? Klik dan hier

 

Je eerste auto-rijles

Wil je autorijles volgen in Amsterdam, en ben je op zoek naar een professionele en betaalbare rijschool in Amsterdam? Wil jij ook op een ontspannen manier autorijles volgen? Dan ben je bij Rijschool Jacob in Amsterdam aan het juiste adres voor autorijles. Iedereen die je ziet rijden heeft het meegemaakt. Een eerste rijles. Nu is het jouw beurt! Het is belangrijk dat je eerste rijles een goede ervaring wordt zodat je er met plezier aan terug kan denken. Wij geven al jarenlang autorijles in Amsterdam en omstreken, we weten precies wat iedere leerling nodig heeft. Tijdens de autorijlessen bij Rijschool Jacob gaan we op een prettige en ontspannen manier alle bijzondere verrichtingen oefenen. En natuurlijk oefenen we ook de examenroutes in de examenstad Amsterdam.

Methode

Meestal zal er eerst begonnen worden met de stuur techniek. Heb je het sturen onder de knie, zal er steeds een stapje bij komen (bijvoorbeeld: gas, rem, koppeling, schakelen, enz.) Je hoeft dus niet gelijk alles te doen. Na de les is er altijd het eind gesprek waar je nog eventueel vragen kan stellen die niet aan bod zijn geweest.

Als je met plezier terug kan kijken naar je vorige lessen, zal je ook zin hebben in de toekomstige lessen. Het leerproces zal hierdoor versnellen. Voor je eerste les, wordt je netjes thuis opgehaald. (Wil je liever ergens anders opgehaald worden, school of werk! dat kan ook. Laat het dan wel apart weten.) De instructeur zal beginnen met de vraag wat je (rij)ervaring met autorijden en hierop aansluiten.

 

Autorijles met de beste begeleiding

Je krijgt bij Rijschool Jacob in Amsterdam en omgeving rijles van een professionele en ervaren instructeur in een nette en goed onderhouden lesauto. De begeleiding is altijd van een vaste instructeur. Bij Rijschool Jacob in Amsterdam word je van het begin tot het eind van je rijopleiding op de juiste manier begeleid. Wij zorgen ervoor dat al je rijlessen nuttig worden besteed waardoor je met minder rijlessen toch snel kan slagen voor je rijbewijs.

Woon je in Amstelveen, Badhoevedorp, Lijnden, Zwanenburg, Duivendrecht, of Diemen maar werk of studeer je in Amsterdam. Of wil je gewoon rijles volgen in Amsterdam dan ben je bij Rijschool jacob in Amsterdam aan het juiste adres. We helpen ook jouw op weg!